2018-10-02 10:14:33• hírek • Szatmár.ro

Állásbörze a frissen végzetteknek

A Szatmár Megyei Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) állásbörzét hirdet pályakezdőknek  október 19-re. Az eseményre várnak minden idén érettségizett vagy nemrég diplomázott fiatalt.

A börze helyszíne a Szakszervezetek Művelődési Háza. Az esemény reggel 9 órától délután 16 óráig látogatható.

 

Az ügynökségnél a munkaadók által regisztrált betöltendő állások listája hétről hétre változik. A legfrissebb, hétfői hivatalos jelentés szerint 18 felsőfokú végzettséggel rendelkezőt és 215 középfokú végzettséggel rendelkezőt keresnek a Szatmár megyei vállalkozások.

 

56 főt keresnek szakképzettséget nem igénylő feladatokra, ebből a legtöbbet, 30 főt összeszerelési munkálatokra. 22 texilipari alkalmazotti helyet és 22 eladóit helyet hirdettek meg. Ezek a legkeresettebb feladatkörök. Építőipari, logisztikai és mechanikai ismerettel rendelkezők is könnyedén kaphatnak pénzkereseti lehetőséget, ha ellátogatnak az állásbörzére. Ezek mellett több tucat más szakmával rendelkező emberre lenne szükség megye szerte.

 

Jelenleg 312 szabad állás várja, hogy valaki betöltse őket. Az állásokról bővebb információt erre a linkre kattintva érhetnek el: Szabad állások keresője a Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség oldalán

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: